Praktijk

Bij Apsy kliniek kunt u terecht voor hulp en zorg bij psychische problemen. Binnen Apsy kliniek werken ervaren behandelaren, die begrip, betrokkenheid, medeleven, betrokkenheid en kwaliteit van zorg hoog in het vaandel hebben staan.

Apsy kliniek biedt zowel Generalistische Basis GGZ als Specialistische GGZ. Dat betekent dat onze kliniek zowel bij eenvoudige als complexe psychische klachten behandelingen op maat biedt. Voor Basis GGZ komt u in aanmerking wanneer u last van lichte of matige psychische problemen of stabiele chronische psychische problemen hebt. Specialistische GGZ is voor cliënten met ernstige psychiatrische klachten of met meerdere psychische problemen.

Wat onze praktijk kenmerkt, is een persoonlijke en zorgvuldige benadering. Iedere cliënt die zich aanmeldt, is voor ons een uniek persoon met een eigen verhaal. Bij iedere cliënt onderzoeken we grondig welke behandeling het meest passend is. We onderzoeken de oorzaken van de klachten en zetten ons in deze te behandelen. Zo krijgt u altijd een behandeling op maat.